LO FI HOUSE

LOCATION | Seahorse Lane, Discovery Bay, Hong Kong

WORK TYPE | Residential Interior Fit Out

PROJECT SIZE | 900 sq ft

Located in the tranquil setting of Discovery Bay, JLA was commissioned to renovate a split-level apartment for a young family with a toddler and their family pup. The brief emphasised on child-friendly materials and detailing. As a conscious effort to minimise construction waste, we decided to preserve the oak flooring from the previous owner and stained it to a pale white tone to suit out interior palette.

Bringing the outdoor greenery into the apartment, different shades of green were used on one of the walls in each room forming a focal point. The family loves to cook hence opening up the kitchen into the living space created the perfect environment to encourage conversation and interaction.

Photo Credit: JLA